Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

113 Inlägg i “Spelare söker lag”

 1. Emil

  Hej hej!
  Emil heter jag, 31 år och sjukt sugen på att spela fotboll. Har spelat fotboll ända sedan jag var liten men när jag flyttade till Malmö för något år sedan så blev det stopp. Nu har suget blivit för stort och jag längtar tillbaka till att lira så hoppas på att hitta ett lag till höst-säsongen förutsatt att korpen är igång igen då. Både 7-manna och inomhus funkar. Kan spela vart som men spelat innermitt hela min aktiva “karriär” i 11-man 😀

  Ska försöka komma ihåg att kolla här, annars dra ett sms eller ring på 076-1650774

  Reply
 2. my engberg

  hej, är intresserad av att spela lite basket! 32 år, spelat när jag var yngre! nu jobbar jag heltid och vill gärna börja träna/spela lite smått för saknar sporten:)
  helst träningar i centrala
  malmö då jag inte har bil.
  om någon vet något så kontakta mig gärna!
  my engberg
  tel 0722232590

  Reply
 3. Leonardo

  Tjena! Är en 16 årig kille som har tidigare spelat fotboll både inomhus och utomhus, men föredrar utomhus. Spelar oftast i vilken anfallsposition som helst, men är flexibel när det kommer till att prova andra positioner. Ni kan nå mig på 0729819838 om ni vill höra av er. Spelar helst inom Malmö området men kan säkert förflytta mig till andra ställen!

  Reply
 4. Jonathan G

  Hejsan! Jag söker ett basketlag att spela med. Spelade i 7år men slutade för cirka 4 år sen. Jag är 1.82m, atletiskt byggd och en bra lagspelare. Föredrar att spela som 2a/SG men är flexibel. Hör av er!

  Reply
 5. fredric jonasson

  Hej! Jag heter Fredric och är 18 år. Jag slutade spela fotboll för 2 år sedan och är målvakt sen tidigare. Jag saknar lagfotbollen och tror att detta hade varit kul. Så om någon söker en målvakt så kan jag nås på 0763925652. Inne eller ute spelar ingen roll. Hade bara varit kul att börja spela igen. Tack

  Reply
  • chicho

   Tjena Fredric jag är en j
   Snabb anfallare som också söker ett lag till korpen tänker att vi kan ta in varandra ifall någon av oss hittar något lag? Har kontaktat ett lag väntar på svar du kan nå mig på 0709993903

   Reply
 6. chicho

  Tjena! Mitt namn är karam är sugen på spela inomhus eller utomhus söker gärna ett lag med mycket pepptalk , har spelat fotboll hela livet är snabb och kort men en bra striker hoppas på svar tack
  Mvh karam

  Reply
 7. Patrik

  Hej!
  Jag flyttar till Malmö 31 Augusti och söker ett korpen lag fotboll i Malmö. Är intresserad av både utom och inomhus, kommer flytta till Segevång men kan ta mig om det ej finns något i närheten. Håller mig fysiskt aktiv, har spelat fotboll 11år innan och är vänsterfotad 😃 Kan höra av er om ni har plats för en spelare till på 0733 36 47 00. Mvh Patrik

  Reply
 8. Bjerkudd

  Hej,
  Mikael heter jag. Jag har spelat med ett lag som heter Ribban In tidigare i flera år samt spelar även fotboll med ett gäng regelbundet som träning.
  Eftersom vårt lag har lagts ner så hade jag gärna velat fortsätta att spela korpen. Jag har en lång bakgrund av fotboll där jag spelat
  mestadels mittback alternativt ytterback på högre nivå. Bra kondition och inga problem med något.

  Kontakta mig gärna på 0708-151562 så kanske jag kan vara med och träna någon gång innan
  ni bestämmer er? Ha det bra och hoppas någon är intresserad.

  Reply
 9. T.A

  Hallå!

  Mitt namn är Tobias och jag är 25 år gammal. Har spelat fotboll sedan jag var liten och fram tills 18-19års åldern. Därefter av och på pga. flytt.

  Uteseplare som egentligen kan spela vilken position som helst, förutom innermittfältare! På senare spelat mest yttermittfältare och anfallare. 110% kämparglöd och lika mycket laganda. Kvick och bra bolltänk men inte så teknisk.

  Hör gärna av er till mig på 0767870647 ifall det verkar intressant!

  Vänliga hälsningar
  Tobias

  Reply
 10. Nikos

  Hej,
  My name is Nikos and I am 48 years old. I have played Korpen in the past and recently moved to Malmo. I am interested to play football for fun or Korpen.
  I play defender.
  Tack!

  Reply
 11. sotiris

  Hej!
  Jag heter Sotiris, är 30 år gammal och mer än sugen att spela fotboll, längtar till nån lag hör av sig, är redo att börja när som helst , tack !

  Reply
  • Pancho

   Hej mitt namn är Francisco och jag är 22 år gammal.

   Jag började spela fotboll när jag var 5 år gammal och la av med fotbollen runt 16-17 års ålder så jag är inte lika bra i form som förr. Jag spelade som back hela tiden och spelade i 4 olika lag innan.

   Jag är verkligen sugen och redo att börja igen och hoppas att den chansen kommer för att jag har sökt runt olika lag men får aldrig plats för alltid för många eller serien är igång.

   Så det är bara att kontakta mig ifall det finns något lag som har en öppen dörr för mig.

   Mvh Francisco

   Reply
 12. Fobåll FA

  Hej Rickard. Om du ännu inte hittat ett lag (inser att vi inte är först i kön;) så letar även vi i Fobåll FA en målvakt. Vi är ett fint gäng som lirat ihop i ca 3år. Kul om du ville testa på ifall vi är en bra match med dig…(när nu säsongen drar igång??) Maila på vmagnus.johanssonv@gmail.co

  Reply
  • Fobåll FA

   Hej Rickard. Om du ännu inte hittat ett lag (inser att vi inte är först i kön;) så letar även vi i Fobåll FA en målvakt. Vi är ett fint gäng som lirat ihop i ca 3år. Kul om du ville testa på ifall vi är en bra match med dig…(när nu säsongen drar igång??) Maila på vmagnus.johanssonv@gmail.co

   Reply
 13. Felix

  Hallå, Felix heter jag. 27 år på nacken i mars och spelat mycket fotboll i tonåren. Har fått upp suget att börja igen och letar därför lag. Kan spela alla positioner, men spelar helst anfallare.
  Jag nås lättast via sms på 0706107505

  Reply
 14. Henrik

  Hej!

  Jag är en medioker men spektakulär målvakt som söker ett lag för den nu kommande inomhussäsongen.

  Har lirat i korpen de senaste två åren för Boca Seniors, men det laget kör tyvärr ej inomhusspel.

  Hör av er!

  /Henrik

  Reply
 15. Manfred

  Säker lag, 23 år, utespelare med viss fotbollsvana. Spelat i div 4 men spelade senast i div 6.

  Hade främst tänkt 7-manna men 5-manna funkar det med.

  Nås på 0722022929.

  Reply
  • istanbullet

   Hej ( dansk) jeg er interesseret i at spille fodbold på et “lugnt niveau”. Jeg er 45år og har spillet mycket fotboll (11 man), when I was young:-) Bh Taha

   Reply
 16. KMI

  Älskar du fotboll? Vill du spela fotboll men har inget eget lag?

  Nu på söndag den 29 september så stänger vi anmälan för Inomhusserien 2019-2020.

  Det är många som hört av sig till Korpen Malmö som vill spela fotboll men har inget eget lag att spela med.

  Av den anledningen kallar vi på informationsmöte nu på måndag den 30 september till alla er som vill spela!

  Dag: Måndag
  Datum: 30 september
  Tid: 17:30 – 18:30
  Plats: Hyllie Sportcenter
  Adress: Bollspelsvägen 3

  Anmälan göres genom att skriva att man kommer i en kommentar nedan.

  Varmt välkomna!

  Korpen Malmö IF
  Tradition & Kvalité sedan 1927

  Reply
 17. korpenmalmo

  Hej! Vi håller på att starta upp ett korpenlag för herrar i Malmö och behöver fortfarande några spelare till. De enda kraven från vår sida är att ni har fotbollsvana och har som mål att vara med på så många matcher som möjligt. När vi fått ihop alla spelare tänker vi att vi ses på ett möte där vi demokratiskt bestämmer namn på klubb, färger, evt träningstider osv, så alla får vara lika delaktiga. Jag har redan varit i kontakt med en uthyrare av fotbollsplaner i Malmö där vi kan lira lite och lära känna varandras sätt att spela på. Maila mig på lagetkorpen at gmail.com om ni är intresserade. Ha en bra dag! /Nya korpenlaget i Malmö

  Reply
 18. Robin

  Hej mitt namn är Robin .jag och två kompisar har presic tagit upp fotbollen på nytt och undrar om ni söker fler spelare ? Jag är gammal målvakt och dom andra är utespelare tacksam för svar och vilka dagar och platser ni tränar
  Ni når mig på 0737565522 ?

  Reply
 19. Bash

  Tjena,
  Jag är 27 år och väldigt spelsugen. Spelat mycket fotboll tidigare och det sitter fortfarande i ! Hör gärna av dig om ni är i behov av en spelare.
  Bashar
  0704057121

  Reply
 20. Jakob

  Hej! Eftersom vårt lag inte fick ihop tillräckligt med folk söker vi nu ett lag att spela med. Vi är båda runt 30 och spelar stabilt! Hör av er /Jakob och David

  0707686166

  Reply
 21. El gordo

  Hello! I am Pedro Nehuen Alva from Argentina, I have 31 years old and I will love to play football. There is any team to train and play? I will love to be part!

  Tack!

  Reply
 22. Jakob

  Söker ett lag att lira lite i. Är 30 år, har tidigare spelat division 2-fotboll i flera år, men har inte spelat på några år pga knäproblem. Har spelat på alla positioner utom målvakt.

  Hör av er på 0768839831.

  Reply
 23. wendel1990

  Hej hej. Kille som letar efter ett lag. Defensivt har jag spelat hela livet.
  Bra sidor: uthållig, rolig och kämpe

  Dåliga sidor: dålig första-touch, sämre andra-touch, obefintlig teknik.

  Fotboll är kul. Vi hörs

  Reply
 24. Sean

  Hej alla är det inte bättre att vi som söker här skapar ett lag tillsammans, vi är ju ändå ett par stycken 🙂

  Reply
 25. Felix

  Hallå, Felix heter jag. 26 år på nacken och spelat fotboll i tonåren. Har fått upp suget att börja igenom och letar därför lag. Kan spela de flesta positioner, spelade mest anfallare och back.
  Jag nås lättast via sms på 0706107505

  Reply
 26. Sean

  Hej mitt namn är Sean jag är 17 år och är lite intresserad av att börja lira i ett korpenlag. Jag har själv spelat fotboll i Kyrkeheddinge IF i runt 8 år, men i dagsläget spelar jag ingen fotboll utan jag brottas. Har förrästen spelat mest som back men även anfallare. Jag vill börja lira fotboll igen fast mer på skoj och utan krav av hårda tränare och liknande. Jag vill bara spela fotboll och ha kul helt enkelt.

  På dagarna går jag i skolan i Lund men bor i Eslöv, men att ta sig till Malmö eller annan ort är inget problem. 

  Mvh Sean!

  Reply
 27. hanna

  Hej,
  Nyinflyttad 27 årig tjej som letar lag att lira med. Några år sedan jag la skorna på hyllan på grund av skador men är nu redo för lite spel igen.

  Reply
 28. Inayat

  Mitt namn är Inayat 32 år. Har spelat fotboll en del i mitt liv. Vill jätte gärna börja spela i ett korplag i Malmö.
  0739269371

  Reply
 29. David Brodin

  19 år, nyinflyttad här i Malmö. Spelat mkt fotboll som junior sen ett uppehåll sen ett tag i div.6 i Blekinge! Spelar back men är flexibel. Hör av er!
  0738553034

  Reply
 30. milanitoz

  19 år 187cm, spelar mest defensivt både i mittfältet samt backlinjen. Spelat sedan jag varit liten men vill testa spela i korpen. Hör av er på 0723372245 om det finns intresse.

  Reply
 31. ylber

  Hör av er om ni behöver folk. Jag lirar gärna med er. Offensiv spelare.

  0735187629

  Reply
 32. Pontus

  Har spelat i korpen senaste 4 åren. Har tidigare spelat i div 5 och 6. Söker ett lag att lira i nästa säsong. Har ytterligare ett par kompisar som är sugna om det finns behov. Smsa på 0761024300.

  Reply
 33. Johan

  Söker lag att spela i denna säsong. Spelat fotboll hela livet i princip på diverse nivåer. Spelat i korpenserien de sista 3-4 åren. Främst som back och mittfältare. Kan få med mig några stycken om det behövs.

  Du når mig på 0727318561

  Reply
 34. Ramiz

  Spelare söker lag. Har spelat senior fotboll hela livet. Högt i serisyetemet. Hör av er. 0769488760

  Reply
 35. jimmy w

  30 åring som bestämt mig för att lägga av med a-lagsfotbollen pga att jag inte har tid att träna som förr. Har spelat fotboll i drygt 25 år i allt från div 2 till div 7. Anfallare i grunden, men har spelat överallt på en fotbollsplan genom åren.

  Reply
 36. Robin

  Hallå!

  Vi är 3 stycken killar som spelat i Junior-Allsvenskan som är sugna på att börja lira igen. Kan spela överallt!
  Hör gärna av dig om ni är i behov på 0702037884! 🙂

  Reply
 37. Dennis

  Tjena mitt namn är Dennis, nyinflyttad i Malmö och är sugen på att lira lite boll, har tidigare lirat korpen i Jönköping där vi vann serien? Hör gärna av er.

  Reply
 38. Zacharias Malmkvist

  Hej,
  Jag är 24 år och väldigt spelsugen. Spelat mycket fotboll tidigare och det sitter fortfarande i ! Hör gärna av dig om ni är i behov av en spelare 🙂 0700999353

  Reply
 39. Rubik

  Hej!
  Jag söker ett lag att spela i, har spelat en del boll men haft uppehåll nu under våren. Nu har suget kommit tillbaka och jag är intresserad av allt från 7- till 11-manna fotboll. Hör gärna av er på 0707860986
  Mvh
  Victor

  Reply
 40. Martin

  Hej!

  Jag söker ett Korpwn lag, har spelat fotboll när jag var yngre samt lite korpen. 24 år och välfigt fotbollssugen 🙂 Hlr av er!
  Med vänlig hälsning, Martin

  Reply
 41. clarae

  Hej!
  Jag och min kompis söker ett korpenlag att spela i till sommaren!

  Vi har båda spelat fotboll tidigare, min kompis på hög nivå och jag på lite lägre!

  Kan vara blandat lag såväl som damlag!

  Hör av er på andreasjogren@hotmail.se

  Reply
 42. Tobias90

  Tjena, Söker ett lag att lira utomhusserien med, har ni behov utan förstärkning så hör gärna av Er till mig. Har lirat fotboll sen jag var liten och senaste spelade jag i div 5 och 6. Är 27 år och har spring i benen.

  Hör av er på 0736726453 🙂

  /Tobias

  Reply
 43. Pontus

  Hej, jag heter Pontus, är 27 år. Har spelat i korpen senaste 3 åren. Har tidigare spelat i div 5 och 6. Söker ett lag att lira i nästa säsong. Har ytterligare ett par kompisar som är sugna om det finns behov. Smsa på 0761024300.

  Reply
 44. Taj

  Hi, My name is Taj. I have movd from England to Malmo. I used to play regularly in England with friends and for my work team. I would like to play in a team here is possible.

  My mobile number is 0703890330

  Reply
 45. Johan

  Hejsan. Mitt namn är Johan och jag är 29 år. Har spelat korpen de senaste tre säsongerna. Innan dess hade jag ett uppehåll några år. Har tidigare spelat på hyfsad hög nivå under ungdomstiden. Sedan blev det spel i division 6.
  Vill mest lira för skojs skull idag!
  Mobil: 0727318561

  Reply
 46. Philipp

  Hej, jag heter Philipp och är 32 år gammal. Jag är sugen på att spela fotboll igen till våren. Jag har spelat tidigare både utomhus och hall. Jag spelar gärna i ett lag där det viktigast att ha roligt tillsammans. Mitt nummer: 076 069 65 12

  Reply
 47. Reiko

  Hej, mitt namn är Reiko. Bor numera i Malmö men är Österrikare. Söker ett lag att spela med då jag vill röra på mig. Har under större delen av mitt liv spelat fotboll och saknar det. Hör gärna av er om ni behöver en spelare! 0709-456 126

  Reply