Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

116 Inlägg i “Spelare söker lag”

 1. Eric Sandström

  Hej, jag heter Eric Sandström fyller snart 25 år. Jag bott i malmö i ca 5 år nu. Jag har inte spelat fotboll sen jag kom hit. Har knappt rört en boll om jag ska vara ärlig. Med det sagt så har jag spelat för Halmstads BK från 12-19 år och spelade upp till u19. Anledningen till varför jag slutade var bland annat pga skador men också att jag tröttnade. Men nu så känner jag att jag skulle behöva röra på mig igen o testa hur det känns att vara ute på planen igen. Jag var ytteranfallare eller yttermittfältare.

  MVH Eric.
  0705755585
  eric.wiljam.sandstrom @ gmail.com

  Reply
 2. Axel Byrfors

  Hej! Nyligen tillbakainflyttad i Malmö. 34 år. Söker ett lag. Platsar nog lite all-around, gillar att fiska mål men kan likväl kämpa på backlinjen. Maila eller ring om saknas en! MVH / Axel

  axel.byrfors @ gmail
  0700056824

  Reply
 3. David

  Hej! Jag heter David Bengtsson, är 23 år och studerar till skådespelare här i Malmö. Jag ägnade mig mycket åt fotboll när jag var liten, men slutade träna det regelbundet under tonåren. Nu känner jag att jag vill börja använda fotbollen som aktiv träning samt som ett sätt att skapa nya umgängeskretsar här i Malmö. Jag har alltid tyckt om fotboll och skulle tycka det var väldigt kul att få spela i ett lag igen! Spelade mycket anfallare när jag var yngre, men jag är öppen för vad som helst. Mitt telefonnummer är +46722462660. Hoppas jag får höra från er! Tack och hej!

  Reply