Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

125 Inlägg i “Spelare söker lag”

1. Linus Lööf

Hej!
    Jag heter Linus, är 26 år gammal och är bosatt i Malmö sedan 4 år tillbaka. Jag spelat fotboll till och från att jag var 6 år tills jag va ungefär 20 år. Har spelat en del som målvakt men även på mittfältet. Om det är något lag som behöver en spelare är det bara att höra av sig till mig på 0763-071765.

2. rhysjfjenkins

Hi there,

My name is Rhys Jenkins, I am currently visiting from Australia. I am looking to play football in a competitive league and would love an opportunity to be involved at Korpen Malmö either as part of a single team or as part of the player bank.

Over the years I have played in corporate 5-aside leagues in South Africa as well as recreational 5-aside leagues in Australia across all divisions but love the competitiveness of the upper divisions.

Feel free to contact me on this number:

3. Christopher.A

Hej, spela i korpen för några år sen. Saknar det och skulle gärna hitta ett lag. Spelat aktivt fram till jag var 17år i föreningar. Är 34 år och spelar gärna mitt/anfall. Men öppen för försvar om det behövs.

Smsa gärna på 076-9458574

4. Fredrik

Hej!
    Jag heter Fredrik, är 27 år gammal och är bosatt i Malmö sedan cirka 2 år tillbaka. Jag spelade i lag mellan jag var 6 till 16 och har därefter från och till spelat i olika lag i Korpen. Spelar helst och bäst i backlinjen. Om det är något lag som behöver en spelare är det bara att höra av sig till mig på 0734-343324.

5. Jorge

Hej!

Jag söker lag! Jag heter Jorge. Jag är 33. Har spelat med några lag i division 3 men hade inte tillräckliga spelare för ett lag efter coronapausen. Skulle det vara roligt att spela igen. Spelar bättre som försvarare men kan också spela i mitten. Hoppas jag kan bidra till en nytt lag! 0766326677

6. Bjerkudd

Hej,
    Söker nytt lag. Har spelat tidigare med Ribban In och även med BK Framåt med de är nu tyvärr nedlagda.
    Spelar alla backpositioner, tränar mycket löpning, styrka och fotboll vid sidan av så trots min ålder på 42 så har jag inga problem med kondisen, saknar Korpen helt enkelt.
    Hoppas jag kan bidra i ngt lag 😊

7. Maron

Tjäna,
    Tycker det är tråkigt att träna och vill bara spela matcher därför är de dags för korpen. Vill vara med ett lag som gillar att vinna och har lite bollkänsla.

Spelar på vilken position som helst så länge vi vinner. Annars ska jag upp på anfallet 😉

Hör av er: 0721501217

8. Tarik

Hej! Söker lag!
    Jag heter Tarik och är 24 år gammal. Arbetar som lärare. Har bott i Malmö i ett år. Sedan jag flyttade till Malmö har jag inte spelat så mycket fotboll och det är dags att ta tag i det. Jag har varit aktiv fotbollspelare ända fram tills 23 års ålder men har även varit fotbollstränare för ett u19-lag. Jag är inget fotbollsproffs utan spelat för byalagen i div 5-7.
    Kan spela på vilken position som helst utom målvakt men föredrar ytter eller anfallare. Jag är lagspelare och söker mig till korpen för att börja röra på mig igen.
    Skicka ett sms på 0704857016 om ni är intresserade.

9. Tarik

Hej! Söker lag!

10. Eric Sandström

Hej, jag heter Eric Sandström fyller snart 25 år. Jag bott i malmö i ca 5 år nu. Jag har inte spelat fotboll sen jag kom hit. Har knappt rört en boll om jag ska vara ärlig. Med det sagt så har jag spelat för Halmstads BK från 12-19 år och spelade upp till u19. Anledningen till varför jag slutade var bland annat pga skador men också att jag tröttnade. Men nu så känner jag att jag skulle behöva röra på mig igen o testa hur det känns att vara ute på planen igen. Jag var ytteranfallare eller yttermittfältare.

MVH Eric.
    eric.wiljam.sandstrom @ gmail.com

11. Axel Byrfors

Hej! Nyligen tillbakainflyttad i Malmö. 34 år. Söker ett lag. Platsar nog lite all-around, gillar att fiska mål men kan likväl kämpa på backlinjen. Maila eller ring om saknas en! MVH / Axel

axel.byrfors @ gmail

12. David

Hej! Jag heter David Bengtsson, är 23 år och studerar till skådespelare här i Malmö. Jag ägnade mig mycket åt fotboll när jag var liten, men slutade träna det regelbundet under tonåren. Nu känner jag att jag vill börja använda fotbollen som aktiv träning samt som ett sätt att skapa nya umgängeskretsar här i Malmö. Jag har alltid tyckt om fotboll och skulle tycka det var väldigt kul att få spela i ett lag igen! Spelade mycket anfallare när jag var yngre, men jag är öppen för vad som helst. Mitt telefonnummer är +46722462660. Hoppas jag får höra från er! Tack och hej!