Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

66 Inlägg i “Spelare söker lag”

 1. jimmy w

  30 åring som bestämt mig för att lägga av med a-lagsfotbollen pga att jag inte har tid att träna som förr. Har spelat fotboll i drygt 25 år i allt från div 2 till div 7. Anfallare i grunden, men har spelat överallt på en fotbollsplan genom åren.

  Reply
 2. Robin

  Hallå!

  Vi är 3 stycken killar som spelat i Junior-Allsvenskan som är sugna på att börja lira igen. Kan spela överallt!
  Hör gärna av dig om ni är i behov på 0702037884! 🙂

  Reply
 3. Dennis

  Tjena mitt namn är Dennis, nyinflyttad i Malmö och är sugen på att lira lite boll, har tidigare lirat korpen i Jönköping där vi vann serien😀 Hör gärna av er.

  Reply
 4. Zacharias Malmkvist

  Hej,
  Jag är 24 år och väldigt spelsugen. Spelat mycket fotboll tidigare och det sitter fortfarande i ! Hör gärna av dig om ni är i behov av en spelare 🙂 0700999353

  Reply
 5. Rubik

  Hej!
  Jag söker ett lag att spela i, har spelat en del boll men haft uppehåll nu under våren. Nu har suget kommit tillbaka och jag är intresserad av allt från 7- till 11-manna fotboll. Hör gärna av er på 0707860986
  Mvh
  Victor

  Reply
 6. Martin

  Hej!

  Jag söker ett Korpwn lag, har spelat fotboll när jag var yngre samt lite korpen. 24 år och välfigt fotbollssugen 🙂 Hlr av er!
  Med vänlig hälsning, Martin

  Reply
 7. clarae

  Hej!
  Jag och min kompis söker ett korpenlag att spela i till sommaren!

  Vi har båda spelat fotboll tidigare, min kompis på hög nivå och jag på lite lägre!

  Kan vara blandat lag såväl som damlag!

  Hör av er på andreasjogren@hotmail.se

  Reply
 8. Tobias90

  Tjena, Söker ett lag att lira utomhusserien med, har ni behov utan förstärkning så hör gärna av Er till mig. Har lirat fotboll sen jag var liten och senaste spelade jag i div 5 och 6. Är 27 år och har spring i benen.

  Hör av er på 0736726453 🙂

  /Tobias

  Reply
 9. Pontus

  Hej, jag heter Pontus, är 27 år. Har spelat i korpen senaste 3 åren. Har tidigare spelat i div 5 och 6. Söker ett lag att lira i nästa säsong. Har ytterligare ett par kompisar som är sugna om det finns behov. Smsa på 0761024300.

  Reply
 10. Taj

  Hi, My name is Taj. I have movd from England to Malmo. I used to play regularly in England with friends and for my work team. I would like to play in a team here is possible.

  My mobile number is 0703890330

  Reply
 11. Johan

  Hejsan. Mitt namn är Johan och jag är 29 år. Har spelat korpen de senaste tre säsongerna. Innan dess hade jag ett uppehåll några år. Har tidigare spelat på hyfsad hög nivå under ungdomstiden. Sedan blev det spel i division 6.
  Vill mest lira för skojs skull idag!
  Mobil: 0727318561

  Reply
 12. Philipp

  Hej, jag heter Philipp och är 32 år gammal. Jag är sugen på att spela fotboll igen till våren. Jag har spelat tidigare både utomhus och hall. Jag spelar gärna i ett lag där det viktigast att ha roligt tillsammans. Mitt nummer: 076 069 65 12

  Reply
 13. Reiko

  Hej, mitt namn är Reiko. Bor numera i Malmö men är Österrikare. Söker ett lag att spela med då jag vill röra på mig. Har under större delen av mitt liv spelat fotboll och saknar det. Hör gärna av er om ni behöver en spelare! 0709-456 126

  Reply