Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

199 Inlägg i “Spelare söker lag”

 1. lelly

  Hej jag heter Leo 21 år gammal, spelat fotboll mesta delen av mitt liv och va med i korpen förra säsongen. Finns det något lag som behöver mig är jag sugen. Kan spela på alla positioner men föredrar mittfält som spelfördelare. Jag är teknisk och snabb.

  Reply
 2. David

  Hallå! David heter jag, spelade mycket fotboll som ung och är nu 26. Jobb och utbildning har kommit i vägen för spelandet men nu är jag sugen igen! Jag flyttar till Malmö nu i januari och hoppas kunna sätta igång med ett lag. Hoppas att vi hörs!

  Mvh
  David
  0722462660

  Reply
 3. Philip228

  Hey, I’m 21 and moving to Malmö from Germany for three Months (Oct-Dec) and looking to play football regularly. I’ve been playing at club level consistently since I was 5 and would love to help out any team aswell as meet new people. Please message me via Instagram: Philiip228

  Reply
 4. Rabia Alaskari

  Hej,
  Rabia heter jag, är 21 år gammal och gillar att spela fotboll. Därför söker jag ett lag.
  0728420577

  Reply
 5. Abbe

  Tjena,

  Är en malmöit som söker ett fotbollslag att köra med. Är 35 år gammal, tar gärna vad som finns. 0762256487

  Reply
 6. NuN3k

  Mitt namn är Majed, jag är 17 år gammal jag gillar att spela fotboll det glädjer mig, jag hade inte spelat fotboll på 2 år och vill verkligen börja i ett lag, kvittar mig ifall jag får spela matcher men det kan vi kolla på sen när jag börjat träna, bara jag får börja spela och träna fotboll så är det lungt, jag spelar helst som anfallare. nås på: 0739170009.

  Reply
 7. Hannes

  Hej! Mitt namn är Hannes, jag 26 år gammal och har precis flyttat till Malmö. Jag söker ett lag att spela och träna med. Spelade en del som ung men det var nog 10 år sedan. Kan tänka mig spela var som helst på plan.
  Jag kan nås på: 0739847699

  Reply
 8. Marcus

  Hej! Ny i Malmö och saknar en kul gemenskap och att spela fotboll i lag. Har spelat i drygt 10 år som yngre och sedan jobbat som domare i flera år. Spelar helst back. Hoppas vi hörs! 0738299658

  Reply
 9. Zakarias Å

  Hej! Jag heter Zakarias och är 28 år och bosatt i Malmö. Söker ett lag att spela/träna med. Jobbar som kock så har tyvärr rätt oregelbundna arbetstider men saknar fotbollen och att spela med lag. Spelade i drygt 10 år när jag var yngre och lirat korpen tidigare. Lirar på vilken position som helst (helst inte ytter). Hoppas vi hörs!

  Reply
 10. eademi

  Tjenare! 33 årig söker lag. Spelat i större delen av livet som mittfältare men även mittback och målvakt. Hör av er!

  0762639619

  Reply
 11. Vinicius

  Hi!
  My name is Vinícius and I’m 32 years old.
  I’ve recently moved to Malmö and I would like to find a group to play football with on a regular basis.
  I haven’t played this year yet so I have something to catch up! 🙂
  Preferably around Möllan but it’s fine otherwise.
  Send a text to 0763290352

  Cheers!

  Reply
 12. Daniel

  Hej! Jag heter Daniel och är 34 år från Malmö. Söker ett lag för att spela. Har spelat några säsonger tidigare men mitt lag har lagt ner.
  Ställ gärna frågor om ni vill veta mer.
  Mvh
  Daniel Stevberg
  Tel 0722887000

  Reply
 13. max

  Hejsan. Mitt namn är max och vill hitta på något att göra på fritiden och bättra på min kondition. Brukade spela när jag va yngre men har inte spelat på ett par år. Vill ha roligt. Är i relativt bra form fysiskt, stark. förutom konditionen men det kan tränas upp.
  Mvh

  Reply
 14. Linus Lööf

  Hej!
  Jag heter Linus, är 26 år gammal och är bosatt i Malmö sedan 4 år tillbaka. Jag spelat fotboll till och från att jag var 6 år tills jag va ungefär 20 år. Har spelat en del som målvakt men även på mittfältet. Om det är något lag som behöver en spelare är det bara att höra av sig till mig på 0763-071765.

  Mvh

  Reply
 15. rhysjfjenkins

  Hi there,

  My name is Rhys Jenkins, I am currently visiting from Australia. I am looking to play football in a competitive league and would love an opportunity to be involved at Korpen Malmö either as part of a single team or as part of the player bank.

  Over the years I have played in corporate 5-aside leagues in South Africa as well as recreational 5-aside leagues in Australia across all divisions but love the competitiveness of the upper divisions.

  Feel free to contact me on this number:
  0733 66 04 76

  Reply
 16. Christopher.A

  Hej, spela i korpen för några år sen. Saknar det och skulle gärna hitta ett lag. Spelat aktivt fram till jag var 17år i föreningar. Är 34 år och spelar gärna mitt/anfall. Men öppen för försvar om det behövs.

  Smsa gärna på 076-9458574

  Reply
 17. Fredrik

  Hej!
  Jag heter Fredrik, är 27 år gammal och är bosatt i Malmö sedan cirka 2 år tillbaka. Jag spelade i lag mellan jag var 6 till 16 och har därefter från och till spelat i olika lag i Korpen. Spelar helst och bäst i backlinjen. Om det är något lag som behöver en spelare är det bara att höra av sig till mig på 0734-343324.

  Reply
 18. Jorge

  Hej!

  Jag söker lag! Jag heter Jorge. Jag är 33. Har spelat med några lag i division 3 men hade inte tillräckliga spelare för ett lag efter coronapausen. Skulle det vara roligt att spela igen. Spelar bättre som försvarare men kan också spela i mitten. Hoppas jag kan bidra till en nytt lag! 0766326677

  Reply
 19. Bjerkudd

  Hej,
  Söker nytt lag. Har spelat tidigare med Ribban In och även med BK Framåt med de är nu tyvärr nedlagda.
  Spelar alla backpositioner, tränar mycket löpning, styrka och fotboll vid sidan av så trots min ålder på 42 så har jag inga problem med kondisen, saknar Korpen helt enkelt.
  Hoppas jag kan bidra i ngt lag 😊
  0708-151562

  Reply
 20. Maron

  Tjäna,
  Tycker det är tråkigt att träna och vill bara spela matcher därför är de dags för korpen. Vill vara med ett lag som gillar att vinna och har lite bollkänsla.

  Spelar på vilken position som helst så länge vi vinner. Annars ska jag upp på anfallet 😉

  Hör av er: 0721501217

  Reply
 21. Tarik

  Hej! Söker lag!
  Jag heter Tarik och är 24 år gammal. Arbetar som lärare. Har bott i Malmö i ett år. Sedan jag flyttade till Malmö har jag inte spelat så mycket fotboll och det är dags att ta tag i det. Jag har varit aktiv fotbollspelare ända fram tills 23 års ålder men har även varit fotbollstränare för ett u19-lag. Jag är inget fotbollsproffs utan spelat för byalagen i div 5-7.
  Kan spela på vilken position som helst utom målvakt men föredrar ytter eller anfallare. Jag är lagspelare och söker mig till korpen för att börja röra på mig igen.
  Skicka ett sms på 0704857016 om ni är intresserade.

  Reply
 22. Tarik

  Hej! Söker lag!
  Jag heter Tarik och är 24 år gammal. Arbetar som lärare. Har bott i Malmö i ett år. Sedan jag flyttade till Malmö har jag inte spelat så mycket fotboll och det är dags att ta tag i det. Jag har varit aktiv fotbollspelare ända fram tills 23 års ålder men har även varit fotbollstränare för ett u19-lag. Jag är inget fotbollsproffs utan spelat för byalagen i div 5-7.
  Kan spela på vilken position som helst utom målvakt men föredrar ytter eller anfallare. Jag är lagspelare och söker mig till korpen för att börja röra på mig igen.

  Reply
 23. Eric Sandström

  Hej, jag heter Eric Sandström fyller snart 25 år. Jag bott i malmö i ca 5 år nu. Jag har inte spelat fotboll sen jag kom hit. Har knappt rört en boll om jag ska vara ärlig. Med det sagt så har jag spelat för Halmstads BK från 12-19 år och spelade upp till u19. Anledningen till varför jag slutade var bland annat pga skador men också att jag tröttnade. Men nu så känner jag att jag skulle behöva röra på mig igen o testa hur det känns att vara ute på planen igen. Jag var ytteranfallare eller yttermittfältare.

  MVH Eric.
  0705755585
  eric.wiljam.sandstrom @ gmail.com

  Reply
 24. Axel Byrfors

  Hej! Nyligen tillbakainflyttad i Malmö. 34 år. Söker ett lag. Platsar nog lite all-around, gillar att fiska mål men kan likväl kämpa på backlinjen. Maila eller ring om saknas en! MVH / Axel

  axel.byrfors @ gmail
  0700056824

  Reply
 25. David

  Hej! Jag heter David Bengtsson, är 23 år och studerar till skådespelare här i Malmö. Jag ägnade mig mycket åt fotboll när jag var liten, men slutade träna det regelbundet under tonåren. Nu känner jag att jag vill börja använda fotbollen som aktiv träning samt som ett sätt att skapa nya umgängeskretsar här i Malmö. Jag har alltid tyckt om fotboll och skulle tycka det var väldigt kul att få spela i ett lag igen! Spelade mycket anfallare när jag var yngre, men jag är öppen för vad som helst. Mitt telefonnummer är +46722462660. Hoppas jag får höra från er! Tack och hej!

  Reply