Laddar Evenemang

« All Events


  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Korpen – Good Cause Cup april 8 2017 @ 09.00 - 20.00

Event Navigation

Good cause cup – i samarbete med Korpen Malmö

Den 8/4 2017 kommer Malmö Högskolas mästerskap i fotboll att äga rum. Turneringen Good Cause Cup kommer att hållas i Kombihallen som är placerad vid stadionområdet i Malmö. Kombihallen är belagd med konstgräs, men kom ihåg, inga dubbar! D.v.s. dubbförbud! Detta för att samtliga deltagare skall ha samma förutsättningar. Fotbollsvarianten som ska spelas är Five-a-side (inomhus regler) då planernas storlek kommer att motsvara en vanlig inomhushall.
Vid anmälan av lag räcker det att de som skall delta är studenter på Malmö Högskola, detta kommer att kontrolleras på plats så vänligen medta ditt multikort. Övriga regler kring laganmälan gäller att man får ha max 10 personer anmälda i ett lag och att det är mixade lag som gäller, där man ska ha minst två personer av varje kön på plan samtidigt. Laganmälan sker här → https://goo.gl/forms/HCCNiS7ELOrA3ykk1 ← och anmälningsavgiften är 300kr per lag. Tänk på att anmälan inte är säkrad förrän ni swishat in pengar till 0735072482 där ni även skall nämna ert lagnamn i swishmeddelandet. Kontrollera att mottagaren heter Emil Blennow så ni ej skickar till fel person.

Turneringen har namngivits med namnet Good Cause Cup då pengarna från anmälningsavgiften skall gå till välgörenhet. Förbundet som vi valt att skänka intäkterna till är Ensamkommandes förbund som är ett förbund som fungerar som ett socialt nätverk där ungdomar stöttar och stärker varandra. Ensamkommandes förbund arbetar med barn, unga och unga vuxna med samhällsengagemang för att skapa nya möten, organisera meningsfulla fritidsaktiviteter, ge alla lika förutsättningar i skolan och uppmuntra unga människors engagemang i samhället. Ni kan läsa mer på http://ensamkommandesforbund.se/ för mer info. 

Då denna turnering sker i samarbete med korpen får ni även nu chansen att anmäla er till samtliga korpenaktiviteter mot en anmälningsavgift på 100kr per person om året.


Details

Date:
april 8 2017
Time:
09.00 - 20.00
Evenemang Kategori:


Arrangör

Korpen Malmö Idrottsförening
Phone:
0704484588
Email:
Website:
www.korpenmalmoif.se

Plats

Kombihallen
Eric Perssonsväg 61, Malmö, 217 62 Sverige
+ Google Map

Leave a Reply

(will not be published)