Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

60 Inlägg i “Spelare söker lag”

 1. clarae

  Hej!
  Jag och min kompis söker ett korpenlag att spela i till sommaren!

  Vi har båda spelat fotboll tidigare, min kompis på hög nivå och jag på lite lägre!

  Kan vara blandat lag såväl som damlag!

  Hör av er på andreasjogren@hotmail.se

  Reply
 2. Tobias90

  Tjena, Söker ett lag att lira utomhusserien med, har ni behov utan förstärkning så hör gärna av Er till mig. Har lirat fotboll sen jag var liten och senaste spelade jag i div 5 och 6. Är 27 år och har spring i benen.

  Hör av er på 0736726453 🙂

  /Tobias

  Reply
 3. Pontus

  Hej, jag heter Pontus, är 27 år. Har spelat i korpen senaste 3 åren. Har tidigare spelat i div 5 och 6. Söker ett lag att lira i nästa säsong. Har ytterligare ett par kompisar som är sugna om det finns behov. Smsa på 0761024300.

  Reply
 4. Taj

  Hi, My name is Taj. I have movd from England to Malmo. I used to play regularly in England with friends and for my work team. I would like to play in a team here is possible.

  My mobile number is 0703890330

  Reply
 5. Johan

  Hejsan. Mitt namn är Johan och jag är 29 år. Har spelat korpen de senaste tre säsongerna. Innan dess hade jag ett uppehåll några år. Har tidigare spelat på hyfsad hög nivå under ungdomstiden. Sedan blev det spel i division 6.
  Vill mest lira för skojs skull idag!
  Mobil: 0727318561

  Reply
 6. Philipp

  Hej, jag heter Philipp och är 32 år gammal. Jag är sugen på att spela fotboll igen till våren. Jag har spelat tidigare både utomhus och hall. Jag spelar gärna i ett lag där det viktigast att ha roligt tillsammans. Mitt nummer: 076 069 65 12

  Reply
 7. Reiko

  Hej, mitt namn är Reiko. Bor numera i Malmö men är Österrikare. Söker ett lag att spela med då jag vill röra på mig. Har under större delen av mitt liv spelat fotboll och saknar det. Hör gärna av er om ni behöver en spelare! 0709-456 126

  Reply