Spelare söker lag

Här kan du som spelare söka ett lag genom att skriva i rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

50 Inlägg i “Spelare söker lag”

 1. Alexander88

  Kille 29 år, spelat en del fotboll i mitt liv. Behöver börja röra på mig, är en bra lagspelare som ger allt och lite till. 0760087461

  Reply
 2. Philipp

  Hej, jag är 31 år gammal och bor i Malmö. Jag är sugen på att spela Fotboll till våren. Jag har spelat tidigare både utomhus och hall. Jag spelar gärna i ett lag där det viktigast att ha roligt tillsammans. Kontakta mig gärna: 076 069 65 12

  Reply
 3. Magnus

  33 år gammal bor i Malmö. Spelat fotboll sedan tidig ålder och på hög nivå under ungdomsåren juniorallsvenskan mm. Har sedan dess spelat sporadiskt i de lägre divisionerna. Vill gärna komma i kontakt med ett lag som spelar inomhusfotboll kontakta mig gärna på 0709-292722

  Reply
 4. Rob

  Hi Guys, English 29yr old male just relocated to Malmo from Amsterdam, Looking to join a team. Usually play striker and played at a good standard in the UK and Amsterdam. Prefer 11 a side but i think the season is finished so happy to play for any type. Let me know if you need a goal scorer. my number is 739 875 737

  Reply
 5. Simon

  Hallå! Jag är sugen på att börja spela fotboll igen, efter att ha spelat lite korpen-fotboll sedan tidigare (Växjö) och även när jag var yngre (åldrarna 8-15). Jag är en social, 25-årig lärarstudent och har ingen särskild position jag önskar, vill bara rulla boll 🙂
  Nås på: 076-146 33 44

  Reply
 6. Kennedy

  Hej! Jag vill gärna hitta ett lag jag kan spela fotboll med. Jobba som svetsare och elinstallatör. Bo i Malmö på Bangatan 9a. Jag har spelat fotboll över 26 år. Vill gärna umgås med nya maniskör. Tack Hälsningar!

  Reply
 7. Kushtrim

  Kushtrim, 26, Arkitekt. Söker ett lag i Malmö innomhus/utomhus. Spelar nu Korpen, Super-1an i Lund men eftersom jag jobbar och bor ett stenkast från Mellanhedens IP så spelar jag hellre i Malmö. Jag spelar gärna på mittfält eller anfall. Har spelat mycket fotboll i tonåren och i Korpen Lund de 5 senaste åren.

  Hör gärna av er så kan vi kanske lira lite spontant nu i sommar innan säsongen drar igång igen. Kontakta mig på 076561350.

  Mvh Kushtrim

  Reply
  • Kushtrim

   Såg att jag missade en siffra i mobilnumret. 0765613650 ska det vara!

   Mvh Kushtrim

   Reply
 8. Johan

  Johan, 32 år, webbutvecklare. Utan egentlig erfarenhet av fotbollsspelande – bortsett från knattefotboll och som aktivitet med kompisar – skulle jag nu vilja ge mig på att spela lite boll för att samtidigt lära känna nya människor och träffa likasinnade. Upplever mig vara i hyffsad form, har hyffsad koordination och viss bollkänsla. Framförallt är jag uthållig och envis med stark kämparglöd.

  Lovar att bidra med positiv attityd, kamratanda och stark kämparinsats.

  Johan

  Reply
 9. Tobiask93

  (((FOTBOLL Utomhus/inomhus )))
  Tobias heter jag och är en 23 årig som älskar att spela fotboll söker för nuvarande söker jag något inomhus/ utomhus lag för höstsäsongen/vårsäsongen Är öppen och social och gillar att träffa nya människor. Jag kan spela i alla positioner. Hör av er på tobiaskrontk@gmail

  Reply
 10. Daniel

  (((FOTBOLL INOMHUS)))
  Daniel heter jag och är en 29 årig som älskar att spela fotboll söker för nuvarande söker jag något inomhus lag för höstsäsongen. Är öppen och social och gillar att träffa nya människor. Jag kan spela i alla positioner.
  Sms:a gärna eller ringa om ni vill veta mer.
  Mitt nr är 0722887000
  Daniel

  Reply
 11. Revendo93

  Hej! Revend är mitt namn, har nyligen för några månader sedan flyttat till Malmö och skulle gärna vilja spela fotboll igen.
  Har spelat Korpen i Uppsala i lägre divisioner, så högre divisioner är inget för mig. Är öppen och gillar att lära känna nya människor.
  Hör av er om ni vill ha en vänsterfotad mittfältare i ert lag.

  Reply
 12. jonatan

  Är 35 år och nyinflyttad från Göteborg och söker ett lag för att spela fotboll inom- eller utomhus. Var mycket aktiv under min yngre period som fotbollspelare i Nedre norrland då jag spelade i Pojk- och ungdomsallvenskan.
  Vill spela fotboll för att umgås med andra med samma intresse och för att ha kul!

  Reply
 13. Joseph

  Inomhus Fotboll
  Jag är 28 år och tycker om att spela fotboll. Samtidigt söker jag ett inomhuslag för höstsäsongen. Är öppen och gillar att träffa nya människor.
  Hör gärna av er ifall detta låter intressant.

  Mvh

  Joseph
  josephmuellermueller@gmail.com

  Reply
 14. Calle

  Tjena,
  Var ett tag sen jag spelade fotboll men skulle tycka det var kul att börja lira lite igen. 26 år, spelade aktivt fram tills jag var 19 i Uddevalla BK. Spelat yttermittfältare/ytterback, medelmåttig teknik men en jäkla vilja.

  Hör gärna av er på brandt_9090@hotmail.com!

  Reply
 15. Christoffer

  Hej, jag heter Christoffer och är 37 år och har bott i Malmö ett år. Jag har spelat korpen under det senaste året i ett lag i näst högsta divisionen men skulle gärna vilja spela i en lägre division som matchar min förmåga bättre. Jag har varit rätt duktig men inte spelat så mkt de senaste åren. Spelar gärna ytter och älskar att springa och ge allt. Är social också. Har som mål i livet att åtminstone en gång få göra ett bicycletamål (har varit nära)!
  Mejl: christoffer08@gmail.com

  Reply
 16. Ali Gharinchian

  Hej, Jag heter Ali och är 23 år gammal. Jag har spelat fotboll sen jag var 9 år i hemlandet.flyttade hit för 8månader sen. Nu söker jag ett lagatt spela i. har spelat innermittfältare. vill jättegärna fortsätta spela.
  telefon:0736915110
  mail:gharinali@gmail.com

  Reply
 17. kristoffer

  Tjenare Kristoffer här söker lag. Spelartyp hård/tung och orädd back som är bra i luftrummet, anfallares mardröm. Spelar redan i ett korplag nu som mest troligt ska lägga ner efter denna säsongen. Vill jätte gärna fortsätta att lira. Kan spela med två lag denna säsongen ut också.

  Reply
 18. robin

  Hej mitt namn är Robin och är 22 år gammal, söker ett lag som jag kan spela i. Är en löpstark anfallare som spelade mycket fotboll som ung men började jobba så hade inte tid med fotbollen så nu så söker jag ett lag för att börja igen.

  Reply
 19. AlexW

  Tjena

  Var ett tag sen man spelade ”på riktigt nu” men skulle tycka det var kul att börja lira lite igen. 28 år, spelade aktivt fram tills jag var 19 i Limhamns IF. Gjort tre säsonger i korpen tidigare. Senast var 2014. Hårt arbetande yttermittfältare/ytterback, medelmåttig teknik numera men en jäkla vilja.

  Skicka iväg ett sms på 0768-891599 om ni behöver en bra lagspelare att fylla ut truppen med..

  Reply
 20. Andreas

  Hej! Under de åren man var ung och lovande spelade jag i div 3, men det var 16 år sedan. Nu när man bara är lovande och dessutom nyinflyttad till Malmö skulle jag vilja komma igång igen. Har spelat 11-manna veckovis senaste 3 åren och lirar helst på mittfältet. Passningssäker, löpstark och offensiv. Old Boys-ligan eller den ordinarie spelar mindre roll. Hör av er om ni behöver förstärkning! / Andreas 073-0443708

  Reply
 21. filip

  Hej, jag har lirat i korpen stockholm tidigare men skulle nu vilja hitta ett lag i malmö. Ingen zlatan direkt men har en enorm kämparglöd. Skriv gärna till f.langemar@gmail.com vid intresse!

  Reply
 22. Micke

  Hallå!

  Är 29 år och sjukt sugen på att spela lite fotboll igen efter ett års uppehåll.
  Har spelat i Härslövs IK de senaste åren i div 7 och div 6 där jag mest spelat innermittfältare och anfallare men använts på övriga positioner vid behov.
  Är allround och står aldrig still på planen, funktionell teknik, hyfsat snabb och tvåfotad.
  Bor och jobbar i Malmö.

  Maila mig på mikael.erichsen@gmail.com eller ring 0735-767535 ifall ni behöver förstärkning och en go jävel till laget!

  Reply
 23. Christopher.A

  Hej!

  Jag är 28år, och spelade aktivt fotboll (Bunkeflo samt Oxie IF) till jag var 19år, sen varit lite fram och tillbaka. Men nu är jag sugen att ta upp det igen på riktigt. Spelade som anfallare men förekom även som innermittfältare. Teknisk och kvick som jag ska döma mig själv. Bor Malmö

  Tele
  072-0504672

  Reply
 24. Johan

  Hej

  Vill gärna börja spela boll igen! Finns det något lag som spelar nära lorensborg (förutom MFF då) är jag gärna med. Jag har spelat anfall och yttermittfält främst. Kan spela ytterback också.
  Jag är 36 år, ganska kort, ganska snabb, lugn och har bra moral.

  Maila joa.haglund@gmail.com eller sms 0737810089 ifall ni behöver förstärkning!

  Reply
 25. Rage

  Från parre
  Hej! Abdu heter jag. Jag söker ett lag att spela med utomhussäsongen 2016. Jag Kan spela Centrala mittfältar ,defensiv, offensiv , högermittfältet och jag e 28 årig . 0700494450 smsa gärna om jag inte svarar

  Reply
 26. Magnus

  Hej! Magnus heter jag och är 40 år. Jag vet inte om det finns några oldboyslag här men jag skulle gärna vara med och spela även i ett vanligt lag. Jag spelade mest mittback när jag var aktiv och hoppade in som målvakt vid behov. Övriga positioner funkar också så klart.
  Mvh, Magnus
  0761-860406
  m.linde@live.se

  Reply
 27. guren

  hej! jag heter Gustav. jag ässkar fotboll men har inte spelat på ett tag , men saknar att spela igen så hör av er om ni behöver en spelare .

  0739551988 smsa om jag inte svarar

  mvh gustav

  Reply
 28. Ricardo

  FOTBOLL INOMHUS

  Hej!
  Jag heter Ricardo, kommer från Portugal där jag brukade spela futsal. I Sverige spelade jag futsal ett tag för Malmö City. I och med att jag inte hinner träna så ofta tänkte jag prova Korpen. Det är också ett bra sätt att träffa nytt folk.
  Hör av er om ni behöver en bollhungrig spelare 🙂
  0705186922
  (sms:a gärna om jag inte svarar)

  Reply
 29. Daniel

  (((FOTBOLL INOMHUS)))
  Är en 28 åring kille som älskar att spela fotboll söker ett inomhuslag för höstsäsongen. Är öppen och social och gillar att träffa nya människor.
  Hör gärna av er ifall detta låter intressant.
  Mvh
  Daniel
  Tel: 0722887000

  Reply
 30. Baqaj84

  Bordtennis!!!
  31 år gammal
  Slutade spela bordtennis när jag var blott 14 år.
  Har spelat ett fåtal ggr sedan dess.
  Förhoppningsvis kan jag göra nytta i ert lag om ni söker en spelare.
  Jag nås på nummer 0737-562066
  Med vänlig hälsning, Adrian

  Reply
 31. preussenspagar

  Hej!
  Jag är en snubbe på 25-år och jag är lagledare för ett lag som ska börja lira inomhus i höst/Vinter. Jag älskar fotboll och hade jättegärna lirat i två korpenlag! Jag har väldigt god kondis, är snabb och har mycket kämparglöd. Kan spela där ni behöver lirare. Dock helst mittfältare/anfallare.
  Skicka gärna ett mail om ni behöver en lirare:
  tomasNEanderberg@gmail.com
  Hoppas att vi ses!

  Reply
 32. benstockdale

  Hey,
  I moved to Malmö from England two months ago. Would love to play any format of football. Solid centre mid/centre back/utility player/wherever you can’t get anyone to play. Can chase a ball for days. I speak Swedish to a semi-decent level, will be no problem on the pitch, as long as somebody can tell me the equivalent of ”through-ball”. Please contact my agent at:
  Epost – stoxsie99@hotmail.co.uk
  Tel. – 0729436275

  Reply
 33. Kristin C W

  Hej alla fotbollsbrudar där ute

  Jag och min kompis har nyligen flyttat ner till Malmö och vi känner oss så sjukt sugna på att damma av fotbollsskorna och lira lite boll tillsammans med trevliga människor! Vi har spelat en del Korpenfotboll i Göteborg de senaster åren och har innan dess varit aktiva i fotbollsklubbar sedan barnsben.

  Hör gärna av er så berättar vi mer om oss själva, vänliga hälsningar Kristin och Maja

  Tel. 0722030498
  Epost. kristin.c.wastlund@gmail.com

  Reply
 34. Oscar

  Oscar heter jag, 22år och ska flytta ner till malmö om några dagar. Jag är jätte taggad på att få spela i ett fotbollslag då. Mitt ända krav är att få spela fotboll med trevligt folk!
  Mvh Oscar

  Reply
 35. Lykksie

  Hejsan!
  Vi är två tjejer på 25 år som är taggade på att hitta ett lag att spela med till hösten! Vi spelade båda två många år när vi var yngre och har sakta men säkert börjat plocka upp det igen.
  Lykke kan spela back/defensivt mittfält, kan också hoppa in i mål. Sofie spelar helst back. Dam eller mixat spelar ingen roll!
  Hör gärna av er till oss på 0760-150772 eller lykkedurnberger@hotmail.com.
  MVH Lykke & Sofie

  Reply
 36. Tobias90

  Tjena!

  Jag är en 24 årig kille som är sjukt sugen på att hoppa in i ett korpenlag, lirar redan med ett lag i utomhusserien men vill spela ännu mer! Har mycket spring i benen och har spelat fotboll i väldigt många år, spelar helst mittfält/anfall och tycker om att ha mycket boll på mitten.

  Behöver ni förstärkning i ert lag så tveka inte att dra iväg ett mail till akas@live.se

  MVH

  Reply
 37. jockefrej

  Tjena!

  Mitt namn är Joachim och är 29år. Har nyligen flyttat hem till Malmö igen från Oslo / Göteborg.
  Har spelat fotboll till och från i så många år jag kommer ihåg.
  Letar efter ett gött gäng att lira med. Spela sist i ett korplag i Göteborg på mitten/anfall men kan spela varsomhelst förutom målvakt.

  Hör gärna av er!
  Joachim.frej@hotmail.com

  Mvh/
  Joachim

  Reply
 38. Amanda

  Hej, mitt namn är Amanda, jag är 24 år. Undrar om det finns något damlag som behöver en till spelare? Jag har som högst spelat i div.1 men när jag slutade spela var det i div.3. Slutade för ca 4-5 år sen dock, men är nyinflyttad i Malmö och sugen på att ta upp fotbollen igen ☺ Spelade som offensiv innermittfältare alt. Forward/högerytter. Finns det någon plats ledig får ni gärna höra av er alt. om ni vet något damlag i typ div. 4 utanför Korpen som söker spelare. 0721-881364

  Reply
 39. Markus Stiller

  Hej,
  Man på 29 vårar söker lag för att börja spela fotboll igen med.
  Har spelat fotboll större delen av mitt liv, främst på offensiva delen av planhalvan.
  Vill komma igång med fotboll igen!

  Med vänliga hälsningar
  Markus
  0734-166282

  Reply
 40. Niko

  Hejsan.
  Mitt namn är Niko, är 34 år och jag söker ett lag att lira fotboll med.
  Spelat fotboll hela livet förutom dem sista åren. Är riktigt sugen på att dra på mig matchtröjan igen.

  Ha det finns så länge.
  Med vänlig hälsning Niko Tel:0704084328

  Reply
 41. Daniel

  Hej! Jag är en man på 27 år. Jag har spelat fotboll sedan jag var 8 år. Fotboll är min favorit hobby skulle jag kunna utrycka mig. Har nyligen flyttat tillbaka till Malmö och vill gärna spela fotboll hur mycket som helst. Har ni ett lag, eller vill ni bilda tag, eller vad än ni/du funderar på så hör av er gärna.
  Mvh
  Daniel
  Tel 0722887000

  Reply