Skadeanmälan

Försäkring

Det ska vara tryggt att idrotta och motionera i Korpen. Även om man i Korpens serier och turneringar strävar efter att spela schysst och spelarna är försiktiga kan olyckan vara framme, då är det bra att ha en försäkring som gäller. Alla som är med i ledarledd verksamhet, serieverksamhet eller regelbunden återkommande verksamhet ska vara försäkrade. Det är föreningen som är ansvarig för att teckna försäkring för sina medlemmar.

Korpen Malmö Idrottsförening har genom Korpen Svenska Motionidrottsförbundet valt att teckna ett avtal med försäkringsbolaget Folksam från och med 1 januari 2014 och tillsvidare.

Ärenden/skador som uppstod efter 1 januari 2014 ska tas genom försäkringsbolaget Folksam.

De villkor som gäller för försäkringen och all annan information rörande  denna hittar du via länken nedan.  Skadeanmälan kan göras på webben  och per telefon på nummer 0771-960 960. För att underlätta skadeanmälan  är det bra att ha Korpens försäkringsnummer K 65500 till hands.

Villkor och information gällande Korpens olycksfallsförsäkring för utövare från och med 1 januari 2014 finns här liksom länken för att anmäla skada:

Vid eventuellt övriga frågor kontakta undertecknad;
Ola Pettersson
ola@korpenmalmoif.se