Medlemsinfo

1. Efter krav från Riksidrottsförbundet kommer Korpen Malmö Idrottsförening från och med 1 januari 2014 att behöva lägga in våra medlemmars fullständiga personuppgifter i administrationsprogrammet IdrottOnline vilket görs genom vårt medlemsregister.
Skillnaden från tidigare år är att vi behöver de fyra sista siffrorna i personnumret vilket lagledare framöver kommer behöva lägga in när de registrerar sina spelare. Detta krävs för att vi ska kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag.

En förändring vi gör till nästa år är att vi helt tar bort personnummer från matchrapporterna.
Det kommer alltså endast stå era namn angivet på matchrapporterna och era personuppgifter
finns bara i medlemsregistret som ingen annan än administratörerna har tillgång till.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Korpen Malmö Idrottsförening har stor respekt för våra medlemmars integritet och lovar att handha uppgifterna varsamt och med största ansvar.

Välkomna att höra av er till oss med era tankar om verksamheten.

Epost: info@korpenmalmoif.se