Lag söker spelare

Här kan ni som lag söka efter en spelare genom att använda er av rutan nedan.

Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att skriva.

15 Inlägg i “Lag söker spelare”

1. preussenspagar

Tjena!
    Lokomotiv Parkmöllan söker en målvakt för nuvarande säsong! Hör av dig om du är sugen!

2. Tobias90

Tjena, Söker ett lag att lira utomhusserien med, har ni behov utan förstärkning så hör gärna av Er till mig. Har lirat fotboll sen jag var liten och senaste spelade jag i div 5 och 6. Är 27 år och har spring i benen.

/Tobias

3. Elwin

Tjena, Letar efter lag att lira med. Spelat fotboll ungefär 13 år, gothia cup 2 år i rad också. 17 år och letar runt lomma/malmö

4. Fobåll FA

Rättelse och förtydligande 🙂
    Vi ska lira i utesäsongen 2018 för herrar i div 2

5. Lina

Hej! Jag är lite sugen på att börja spela. Har inte spelat i lag så är ganska grön. Har ni ev behov av en spalare till. Spelar ni i Malmö?
    Lina

6. Fobåll FA

Målvakt sökes!
    Vi i Fobåll FA har spelat ihop under inomhussäsongen -17/18. Vi kommer börja spela vår första säsong ute i lägsta div men siktar och tror på avancemang till nästa år. Vi är ett positivt och schysst gäng med fin lagsammanhållning.
    Är du intresserad så skicka SMS på 0738456788.

7. Joakim

Tjenare,
    Vi är ett lag som just nu spelat inomhussäsongen och trivs bra tillsammans! Nu drar vi vidare på glädjen och söker ytterligare ett par spelare för att spela med oss ute.
    Ha bra bollkontroll och spelförståelse. Alla delar lika på reg avgiften.

Vi spelar Utomhus herr 2018. Hör av dig på SMS, 0735466117

8. Fredrik

Hejsan!

Jag håller på att starta upp ett lag i Mix-serien till 2018 års säsong.
    Vi är i behov av folk som kan tänka sig att vara med att dela på registreringsavgiften. Vi är i störst behov utav kvinnliga spelare för där har vi det lite skralt. Men alla är förstås välkomna att anmäla intresse.
    Hör av dig på 0736667977 om du är intresserad.

9. Ami

Fc Libero
    Vi var med inomhus säsong 2015 -5 a side ,och vann bode serie och slut spel.just nu vill vi spela igen och letar efter spelare till inomhus säsong.er du duktig och spelsugen du är hjärtlig välkommen till oss.
    Tel:0736215233

10. David

Hej,
    Vårt lag söker en målvakt till inomhussäsongen 7manna 2016-2017.
    Messa om du är intresserad.

/David 0704878585

11. svartastjarnan

Hej!
    Vi är en härligt gäng som spelar i Damserien. Vi har funnits sen 2007 och söker alltid nya spelare. Vissa har spelat massa fotboll innan, vissa är helt nya. Tillsammans utvecklas vi och blir ett bra lag som har kul tillsammans. Vill du vara med så ring 0707-358116 //Anna

12. Agaton

Hej!
    Vi är ett lag i Ungdomsserien som söker några spelare. För att vara med i laget måste man vara mellan 16-25 år, utöver det har vi inga krav. Är du intresserad av att vara med kan du nå mig via sms på: 0733-769690

13. Sebastian

Hej,
    Vårt lag söker en målvakt till säsongen 2015.
    Vi spelar för nuvarande i superettan i Utomhusserien 2015 Herrar.
    Messa om du är intresserad.

/Sebastian 0701445356

14. hekman29

Hej!

Hugo heter jag och är lagledare för FGMALMÖ som tänker spela i korpen för tredje året.

Vi är just nu 11st spelare som är med i laget men hade behövt fler spelsugna grabbar 🙂

Vi är 5st som har varit med sen första säsongen för 3 år sen och sen har det kommit nya spelare med tiden.

Är du intresserad?

Sök på “Fotbollsgrabbarna Malmö” på Facebook och skriv ett PM 🙂